Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان عصر امروز سه‌شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خوزستان اظهار کرد: باید نقشه راه اقتصاد مقاومتی خوزستان تدوین و دستور کارها طبق نقشه راه تنظیم شود تا پایان سال برنامه‌های اقتصاد مقاومتی استان محقق شوند.

وی با تاکید بر اینکه شعار سال طبق سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی است، افزود: این پیوند باید با نقشه راه تنظیم و تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی با هم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان اقتصاد مقاومتی در حوزه انرژی را مهم دانست و گفت: توسعه تجارت با کشورهای همسایه از اولویت اول ماست و پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه به طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که باعث افزایش تجارت با عراق شود؛ همچنین ضروری است تقویت بازارچه‌های مرزی در نقشه راه اقتصاد مقاومتی دیده شوند.

وی بیان کرد: تا نیمه اردیبهشت‌ماه برنامه‌ای برای توسعه تجارت از طریق پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه انجام شوند و بخش خصوصی در ساماندهی بازارچه‌های مرزی به کار گرفته شود.

وی با اشاره به به‌کارگیری و نقش بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: باید با ایجاد ظرفیت‌سازی بخش خصوصی و صنایع را تشویق کرد تا بخشی از برق مورد نیاز خود را تأمین کنند که در همین راستا یکی از صنایع موفق به این کار شده است.

خلیلیان بر کاهش ۱۰ درصد مصارف برق تاکید کرد و گفت: دمای ادارات در بازه ۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم و بر آن نظارت شود و اگر اداره‌ای نسبت به آن بی توجهی کند، اعلام شود.

وی تصریح کرد: تغییر و تنظیم ساعت کار ادارات در ماه‌های گرم سال از دیگر مواردی است که جلسات بعدی در خصوص آن تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی می‌شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه قطعی برق در مصارف خانگی و صنعت بدون هماهنگی نباشد، ادامه داد: باید خانوارها را به سمت صرفه‌جویی و مصرف بهینه تشویق کنیم و رسانه‌ها در این موضوع نقش بسیار مهمی را دارند.

وی بر همکاری اداره گاز با نیروگاه‌های گازی تاکید کرد و گفت: تأمین برق صنایع کوچک از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که تأمین کننده و پشتیبان صنایع بزرگ هستند و اشتغال بالایی را دارند.

خلیلیان گفت: باید جایگزینی برای تولید برق به جای نیروگاه‌های برق‌آبی داشته باشیم تا در صورت بروز مشکل در ماه‌های گرم دچار قطعی برق نشویم.

کد خبر 5471150

منبع: مهر

کلیدواژه: صادق خلیلیان استاندار خوزستان صرفه جویی در مصرف برق صنایع خوزستان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه ارتش جمهوری اسلامی ایران آمار کرونا ماه رمضان 1401 خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی مشهد روز ارتش ایلام امام حسن مجتبی ع هفته هنر انقلاب اسلامی 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود