Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:43:05 GMT

احب الایران منهای خوزستان؟!

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۴۸۴۴

احب الایران منهای خوزستان؟!

خبرگزاری مهر؛ سرویس مجله_ ساناز باقری راد: «حواشی بی پایان سلبریتی خارج نشین در داخل و خارج از کشور».

این تنها عنوان مناسبی است که می‌توان برای حاشیه‌ها و جنجال‌های دست ساز مهناز افشار بازیگر ایرانی در نظر گرفت. کسی که مدتی است با برنامه پرشیا گات تلنت وابسته به کشورهای سعودی همکاری می‌کند و این برنامه نیز شروعی تازه برای حواشی افشار در خارج از کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم چالش آفرینی‌های پیشین این بازیگر که اغلب در مسائل سیاسی، اجتماعی و به ویژه زنان بود، اقدام جدید وی با یک مرز شکنی فراتر از مسائل داخلی همراه بود و واکنش کاربران فضای مجازی را برانگیخت. پیش تر نیز خبرگزاری مهر طی مطلبی به اظهارنظرهای دردسرساز این بازیگر در فضای مجازی و در پی آن تحریک افکار عمومی پرداخته بود.

افشار در اجرای اخیر خود در برنامه پرشین گات تلند گردنبندی با نماد نقشه ایران را بر گردن داشت اما استان خوزستان در این گردنبند وجود نداشت و از نقشه ایران حذف شده بود.

این اقدام افشار آن هم در برنامه‌ای که متعلق به سعودی‌ها است، از سوی برخی کاربران فضای مجازی به مصداق تلاش برای تجزیه طلبی و زیر سوال بردن تمامیت ارضی کشور خوانده شد.

امید دانا اپوزوسیون خارج نشین در واکنش به این موضوع در توئیتر خود نوشت: تا کنون سلیبرتیها دریای مازندران و خلیج فارس را حذف می‌کردند ولی #مهنازافشار کل خوزستان را از نقشه ایران توی گردنش حذف کرده اونم در برنامه‌ای که پولش را سعودی‌ها می‌پردازند و اعتقاد دارند خوزستان بخشی از عربستان است! منی که اهل تجملات هستم تا کنون هیچ گردنبند ایرانی را اینگونه ندیدم.

یکی دیگر از کاربران فضای مجازی نیز نوشت: #مهناز_افشار موافق تجزیه ایران است؟ مهنازافشار کل خوزستان را از نقشه ایران در گردنبندش حذف کرد. گفتنی است این اقدام خانم افشار در حالی انجام شده که او با این ظاهر در برنامه‌ای حاضر شده که دولت سعودی تامین بودجه مالی آن را بر عهده دارد.

رها عبدالهی کاربر دیگر فضای مجازی نیز در واکنش به این اقدام ضد وطنی افشار نوشت: مهناز افشار! تو با این گردن آویز ننگین در خون تمام شهدای دفاع مقدس و #شهدای_ترور_خوزستان شریکی! تمام این خون‌ها با قصد جدایی#خوزستان بر زمین ریختند.

مهدی عبدی زاده نیز نوشت: پول نجس #سعودی کاری میکنه که با ژست وطن پرستی و عشق به مردم، کشورت رو با دست خودت تکه تکه کنی و کَکِت هم نگزه

کاربر دیگری به نام جناب خان نیز در توییتر نوشت: نقشه تجزیه شده ایران بر گردن #مهناز_افشار! خب این چقدر شد خانم افشار که براتون بریزن به حساب!؟

البته اینکه دریای قزوین (خزر) و خلیج فارس و دریای عمان رو هم دادید رفته، فاکتور گرفتیم (می‌گیم عادی بوده) ولی چجوری #جنوب_ایران رو کات کردید؟

کاربر دیگری به نام ناصر نیز نوشت: تو دنیایی که همه #مهناز_افشار هستند و پول عرب را دوست داشتنی میکنه #شهاب_حسینی بودن سخت است.

کاربر دیگری به نام آرش بیات نژاد نیز نوشت: دلارهای سعودی بدون خوش خدمتی ومفت و مجانی نمیشه که!!

نقشه ایرانی که خوزستان ازش حذف شده! ذات این آدم‌ها رو بهتر بشناسید.

کد خبر 4856064

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران سعودي مهناز افشار خوزستان خلیج فارس توییتر صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ویروس کرونا صفحه اول روزنامه های اقتصادی اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های ورزشی مادر شهید مهناز افشار ولادت حضرت زهرا توییتر سردار سلیمانی کاربران فضای مجازی نقشه ایران برنامه ای مهناز افشار نیز نوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • داور خوزستانی موفق به کسب درجه داوری آسیا شد
  • زیر آب رفتن بوستان‌های ساحلی دزفول با پر شدن سد دز (فیلم)
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • هفته بیست و پنجم لیگ برای خوزستان تاریخی شد
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان