Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی عصر امروز سه شنبه در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان اظهار کرد: تأکید بر این است که مصوبات پنج ماهه بررسی و اجرا شود و دانشگاه‌ها از پایان نامه‌های دانشجویی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها حمایت و استفاده لازم را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح شیوع شناسی اعتیاد که دانشگاه علوم پزشکی اهواز آن را در دست اجرا دارد با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان تصریح کرد: اعتبار اجرای این طرح از طرف اداره کل امور اجتماعی استانداری باید تأمین شود و در دستور کار این اداره قرار بگیرد.

شریعتی تأکید کرد: این طرح باید با پایه‌های علمی و مستحکم اجرا شود تا به عنوان نقشه راه مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باشد.

وی با اشاره به اردوگاه ماده ۱۶ که توسط سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در دست ساخت است، یادآور شد: از سپاه حضرت ولیعصر (عج) بابت ساخت این اردوگاه تشکر می‌کنم چون در این زمینه زحمات بسیاری متحمل شدند.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان اضافه کرد: سپاه حضرت ولیعصر خوزستان حتی با وجود درگیری با سیلاب امسال ساخت کمپ را رها نکرد و به صورت اصولی، اساسی و بسیار خوب کار کرد.

شریعتی بیان کرد: اینکه سپاه در امور مختلف به ما کمک و از ظرفیت‌های خالی خود استفاده می‌کند، کار ارزنده‌ای است در غیر این صورت ما باید کار را انجام می‌دادیم که بسیار طول می‌کشید.

وی یادآور شد: سپاه در زمینه‌های مختلف از جمله اهدای زمین به برق منطقه‌ای خوزستان برای احداث پست کیانپارس و حل مشکل برق کیانپارس اهواز همکاری لازم را با ما داشته است.

استاندار خوزستان با اشاره به نقش همکاری‌های بین بخشی در تسریع امور گفت: همیشه همکاری‌های بین بخشی مشکلات جامعه را حل می‌کند اما خط کش کنار گذاشتن و بخشی نگری باعث عقب ماندن و درجا زدن می‌شود و کار را به سرانجام نمی‌رساند؛ اگر بخشی نگری باشد، هیچ کاری به سرانجام نمی‌رسد.

شریعتی افزود: اردوگاه ماده ۱۶ کار دسته جمعی است و سپاه و یا استانداری خوزستان و سایر دستگاه‌های اجرایی به تنهایی نمی‌توانند کار آن را انجام دهند و همه باید به سپاه در این زمینه کمک کنند.

وی گفت: مهم این است که هر دستگاهی نسبت به آنچه وظیفه اش است متعهدانه عمل کند و تأکید می‌کنم که این کار زیرساخت است و کار اصلی از حالا به بعد است و هر دستگاهی باید وظیفه اش را انجام دهد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه هرجا متعهدانه تر در ماده ۱۶ وظایف محوله را انجام دهیم احتمال شکست کمتر است، تصریح کرد: اگر آن را باری به هر جهت انجام دهیم احتمال بازگشت معتاد به مرحله قبل و شکست بیشتر است.

شریعتی گفت: مسئله اعتیاد ذهن ما را درگیر کرده و هرچه بیشتر دغدغه داشته باشیم، متعهدانه تر رفتار می‌کنیم و نتایج آن در ماده ۱۶ خارج و اثر مستقیم آن را در اجرا خواهیم دید.

وی ادامه داد: تعهد ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان از اینجا مشخص می‌شود و از اینجا می‌فهمیم چقدر اعضا نسبت به کار متعهد هستند یا اینکه به عنوان کار اداری و کارنامه‌ای به آن نگاه می‌کنند.

استاندار خوزستان یادآور شد: این آئین‌نامه تمام نما و انعکاس رفتار و عملکرد ما در زمینه مبارزه با مواد مخدر است؛ تأکید و انتظار دارم جلسه هماهنگی و تعیین تکلیف ساخت اردوگاه ماده ۱۶ برگزار و هر سازمانی بعد از تحویل گرفتن واحد کار خود را شروع کند.

شریعتی با تاکید بر لزوم استفاده از اساتید مرتبط در مراکز اعتیاد پژوهی بیان کرد: مرکز اعتیاد پژوهی باید تشکیل و ما نیز از تأسیس آن حمایت می‌کنیم.

وی در پایان عنوان کرد: حوزه فرهنگی سپاه در بازدیدی که از مرکز ساخت انیمیشن آن داشتم بسیار خوب عمل کرده و انتظار دارم در زمینه مبارزه با مواد مخدر نیز و فعال و تولید محتوا داشته باشند.

کد خبر 4710607

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی استانداری خوزستان ستاد مبارزه با مواد مخدر هفته دولت بوشهر قزوین شیراز ماه محرم ایلام گرگان شهرکرد استانداری سمنان یاسوج خطبه های نماز جمعه خرم آباد اربعین حسینی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند