Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی عصر سه شنبه در نشست ستاد ملی مقابله با ریزگردها با حضور عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان اظهار داشت: از زمانی که همه امور مدیریت ریزگردها در اختیار سازمان محیط زیست قرار گرفت و دولت سیاستگذاری را برعهده سازمان حفاظت محیط زیست گذاشت، در تخصیص اعتبار، تاکید تنها برای کارهایی که مطالعات روی آنها انجام گرفته، بود و درهمین راستا رئیس این سازمان اعلام کرد برای کارهای بدون مطالعه هیچ گونه اعتباری داده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز تحقیقات مراتع و جنگل‌های کشور نیز طی چند سال اخیر مطالعات گسترده‌ای را بر راههای مقابله با ریزگردها انجام داده است که نتایج کامل آن طی یک ماه آینده آماده می‌شود تا پس از آن تصویب به نقشه راه تبدیل شود.

استاندار خوزستان با اشاره به کارهای انجام شده در کانون‌های ریزگرد بیان کرد: بهمن ماه سال ۱۳۹۵ به خاطر بروز پدیده گرد و غبار شرایطی خاصی بر استان و کشور حاکم شد، این پدیده با شدت بالا در استان شکل گرفت و با بارشی اندک موجب آسیب دیدن شبکه برق استان شد که پس از آن استان دچار بحران شد که برطرف کردن آن نیازمند اقدامات ضربتی و کارهای اصولی بود.

وی اقدامات دولت در خوزستان را به ویژه در حوزه آب و برق ارزنده خواند و گفت: دولت پس از بهمن ۹۵ سیستم برق را به پایداری رساند به طوری که اکنون پایداری برق استان با قبل قابل مقایسه نیست و این روند در شبکه‌های توزیع برق اهواز و استان همچنان ادامه دارد در کنار این حوزه، سیستم آب و فاضلاب استان نیز با انجام اقداماتی پایدارتر شد.

شریعتی با تاکید بر اینکه اقدامات دولت بر هیچکس پوشیده نیست گفت: سیستم هواشناسی استان نیز در حال مجهزتر شدن به سیستم‌ها و دستگاه‌های تخصصی مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اقدامات گسترده و متنوعی برای پایدار بودن و تاب آوری استان انجام شده ادامه داد: اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال به شهرداری‌ها برای تکمیل پروژه کمربند سبز اهواز داده شده است از سوی دیگر در حال حاضر در حال تجهیز فرودگاه اهواز هستیم به طوری که ۲ سیستم کمک ناوبری آی ال اس برای اهواز خریداری شده که با نصب این ۲ دستگاه فرودگاه اهواز نخستین فرودگاه داری ۲ آی ال اس خواهد بود.

استاندار خوزستان با تاکید بر ساماندهی کانال‌های سیلاب بر ادامه داد: با توجه به اینکه براساس پیش بینی‌ها سال پر بارشی در پیش داریم با ساماندهی کانال‌های سیلاب بر می‌توان در مقاطعی بخشی از سیلاب را به کانون‌های ریزگرد منتقل کرد تا رطوبت و سبزینگی در خاک ایجاد شود.

وی افزود: کانون‌های ریزگرد در خوزستان بیش از ۷۵ درصد سبزینگی دارند که نیازمند محافظت هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصر دوشنبه وارد اهواز شد و از کانون گرد و غبار شرق اهواز دیدن کرد.

بهره برداری از طرح انتقال آب کارون به تالاب شادگان، بازدید از طرح جمع آوری دی اکسید کربن در کارخانه الکل سازی رازی و شرکت در نشست شورای بحران خوزستان از برنامه‌های امروز کلانتری در خوزستان بود.

ایستگاه پمپاژ آب از رودخانه کارون در استان خوزستان به تالاب بین المللی شادگان روز سه شنبه با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به بهره برداری رسید.‌

۷۱۶۴/‏۶۰۰۲/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبرها انجام داد
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبر‌ها انجام داد
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان